Ale!

MINI EASEL pöytäliitutaulu

8,45 

Mini Easel pöytäliitutaulu on pöydälle sijoitettava liitutaulu. Liitutaulussa on puinen kolmijalkainen jalusta, jonka ansiosta liitutaulu pysyy tukevasti pystyssä. Liitutaulun mukana tulee liitutaulutussi, jolla voi kirjoittaa liitutauluun muistutuksia.

Liitutaulutussin saa helposti pyyhittyä pois kostealla liinalla. Kirjoita liitutauluun tärkeimmät muistutukset ja aseta työpöydälle. Erinomainen taulu myös juhlapöytään, kun tarvitsee merkata erityisruokatuotteet. Käytännöllisyyden lisäksi liitutaulu on myös kaunis sisustuselementti.

Koko: 15 x 24 cm
Materiaali: melamiini, puu
Muuta: sis. liitutaulutussi

Varasto loppu

Kuvaus

Mini Easel pöytäliitutaulu on pöydälle sijoitettava liitutaulu. Liitutaulussa on puinen kolmijalkainen jalusta, jonka ansiosta liitutaulu pysyy tukevasti pystyssä. Liitutaulun mukana tulee liitutaulutussi, jolla voi kirjoittaa liitutauluun muistutuksia. Liitutaulutussin saa helposti pyyhittyä pois kostealla liinalla.

Kirjoita liitutauluun tärkeimmät muistutukset ja aseta työpöydälle. Erinomainen taulu myös juhlapöytään, kun tarvitsee merkata erityisruokatuotteet. Käytännöllisyyden lisäksi liitutaulu on myös kaunis sisustuselementti.

Koko: 15 x 24 cm
Materiaali: melamiini, puu
Muuta: sis. liitutaulutussi

Lisätiedot

Paino 0,160 kg
Mitat 23 × 22,5 × 3,5 cm