Ale!

Magneettitarra 50 x 50 cm

9,75 

Magneettitarralla luot helposti työpöydän ylle muistitaulun, johon kiinnität magneetilla kuitteja, muistilappuja tai valokuvia. Tai kiinnitä magneettitarra kotisi paraatipaikalle ja kokoa vaihtuva taidenäyttely lasten piirroksista tai korteista.

Näyttävän kuvakollaasin saat kiinnittämällä magneettitarran vanhoihin kehyksiin ja kiinnittämällä magneeteilla kuvia. Upea tehoste-elementti sisustuksessa! Leikkaa halutun kokoinen ja muotoinen pala (kukka, elefantti, kirjain jne.), poista suojapaperi ja kiinnitä sileälle pinnalle. Helppoa ja nopeaa!

Katso tästä video magneettitarrasta.

Katso tästä video kuinka helppoa magneettitarran irroittaminen on

Varasto loppu

Kuvaus

Magneettitarralla luot helposti työpöydän ylle muistitaulun, johon kiinnität magneetilla kuitteja, muistilappuja tai valokuvia. Tai kiinnitä magneettitarra kotisi paraatipaikalle ja kokoa vaihtuva taidenäyttely lasten piirroksista tai korteista. Näyttävän kuvakollaasin saat kiinnittämällä magneettitarran vanhoihin kehyksiin ja kiinnittämällä magneeteilla kuvia. Upea tehoste-elementti sisustuksessa! Leikkaa halutun kokoinen ja muotoinen pala (kukka, elefantti, kirjain jne.), poista suojapaperi ja kiinnitä sileälle pinnalle. Helppoa ja nopeaa!

Lisätiedot

Paino 0,550 kg
Mitat 55 × 6 × 6 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Magneettitarra 50 x 50 cm”