Ale!

BUBBLE liitutaulu

8,45 

Bubble liitutaulu on käytännöllinen puhekuplan mallinen liitutaulu, johon kirjoitat liidulla muistiinpanoja tai mietelauseita. Liitutaulun mukana tulee kaksipuoleista teippiä, jolla kiinnität liitutaulun helposti seinälle.

Kiinnitä liitutaulu lastenhuoneen seinälle ja anna lapsesi taiteilla liitutauluun oma piirros. Tai laita liitutaulu työpöydän ylle ja kirjoita liitutauluun tärkeimmät muistutukset. Liitutaulusta saat myös kivan sisustuselementin vaikka eteiseen tai keittiiön kirjoittamalla liitutauluun hauskan värssyn tai päivän mietelauseen.

Koko: 50 x 30 cm
Materiaali: melamiini
Muuta: sis. 6 kpl kaksipuoleinen teippipala, liitutaulutussi, sieni

Varasto loppu

Kuvaus

Bubble liitutaulu on käytännöllinen puhekuplan mallinen liitutaulu, johon kirjoitat liidulla muistiinpanoja tai mietelauseita. Liitutaulun mukana tulee kaksipuoleista teippiä, jolla kiinnität liitutaulun helposti seinälle. Kiinnitä liitutaulu lastenhuoneen seinälle ja anna lapsesi taiteilla liitutauluun oma piirros. Tai laita liitutaulu työpöydän ylle ja kirjoita liitutauluun tärkeimmät muistutukset. Liitutaulusta saat myös kivan sisustuselementin vaikka eteiseen tai keittiiön kirjoittamalla liitutauluun hauskan värssyn tai päivän mietelauseen.

Koko: 50 x 30 cm
Materiaali: melamiini
Muuta: sis. 6 kpl kaksipuoleinen teippipala, liitutaulutussi, sieni

Lisätiedot

Paino 0,220 kg
Mitat 55 × 32 × 2 cm